49e Nationale Junioren Wedstrijd (NJW) - 7 t/m 14 augustus 2021
Geplaatst door Pieter op 11-01-2021 17:35

Nationale Junioren Wedstrijd 2021 - 7 tot en met 14 augustus 2021

Registratie & gezondheidscheck via dit formulier.

Aanstaande zondagavond 8 augustus 20:30 uur geeft Louis Boermans de lezing: "On the way to glide radio 100:1". Deze lezing bevat de meest recente informatie over (de techniek achter) de nieuwste zweefvliegtuigen. Let op bij het voldoen aan het coronabeleid bij het bijwonen van deze lezing. Deelname is alleen mogelijk met het invullen van dit formulier.

Op zaterdag 14 augustus 2021 houden we een barbecue. Heb je je bij inschrijving nog niet voor de barbecue aangemeld, dan kan dat via dit formulier. Deelname is alleen mogelijk met registratie, let op bij het voldoen aan het coronabeleid bij het bijwonen van de bbq. 

Update 25 juli 2021:

We zijn erg blij dat we de NJW mogen organiseren, maar het corona-virus is helaas nog niet weg. Omdat we met een grote groep zullen interacteren en bij sommigen een besmetting niet tot gezondheidsklachten leidt, maar wel door te geven is naar anderen, treffen we corona-maatregelen.

De wedstrijdleiding zet in op een NJW op anderhalve meter. Met een volle inschrijflijst en een evenement van rond de 100 personen, zorgt dit ervoor dat we scherp moeten blijven op wat wel en niet binnen kan en met hoeveel personen. Daarom zal de NJW anders verlopen dan voorgaande jaren, en we vragen jullie waakzaamheid en medewerking hierin. 

Openingstijden door de weeks 07:30-19:00 uur, weekend 10:00-19:00 uur. Denk dus alvast na over wanneer je de testen inplant om op de genoemde momenten een geldige testuitslag te kunnen laten zien.

 

Update 22 juni 2021: Afgelopen vrijdag werd in de Corona persconferentie aangegeven dat Nederland een grote stap zet: bijna alles kan op 1,5 meter. De anderhalve meter afstand blijft de allesbepalende norm en de basisregels blijven gelden. Voor sportlocaties geldt dus ook vanaf aanstaande zaterdag nog de gezondheidscheck en registratie, maar wedstrijden met publiek worden mogelijk.

Wij gaan daarom aan de slag om de NJW in te richten op anderhalve meter, zullen de komende tijd de documentatie in orde maken en de nodige voorbereidingen treffen. Aan jullie ook de vraag de voorbereidingen te treffen voor de NJW en dan kunnen we begin augustus genieten van de 49e Nationale Junioren Wedstrijd!

Medio mei 2021:

De inschrijvingen voor de Nationale Junioren Wedstrijd 2021 zijn geopend.

Als de NJW op dit moment (mei 2021) en onder de momenteel geldende regels plaats zou moeten vinden, zou de wedstrijd vanwege meerdere verschillende beperkingen geen doorgang kunnen vinden. Zo mogen er momenteel geen (sport)wedstrijden georganiseerd worden en zijn de regels in Duitsland nog te streng om de NJW praktisch uitvoerbaar te maken.

Echter het organiserend team van de NJW voorziet dat het deze zomer redelijkerwijs mogelijk kan worden om de NJW doorgang te laten vinden, dus: mits de dan geldende maatregelen dit toelaten. Dit houdt, volgens de huidige door de overheid beschikbaar gestelde 'routeinformatie', in dat in Nederland het risiconiveau 'waakzaam' of beter, van toepassing zal moeten zijn. Mocht het mogelijk worden, dan zetten we ons in om de NJW 2021 te organiseren. Mogelijk dat er maatregelen als 'triage', het creeeren van een bubbel en/of regelmatig testen nodig zijn. Mogelijkerwijs is er ook nog beperking met betrekking tot onze sportkantine en/of de grootte van teams. Maar we hopen binnen de maatregelen alsnog een veilige, thermiekrijke, sportieve en gezellige NJW te kunnen organiseren.

We vragen geinteresseerde deelnemers zich in te schrijven zodat we een indicatie hebben van de interesse. Uiterlijk twee weken van te voren beslissen we of de NJW door kan gaan, dit is van verschillende factoren afhankelijk en cancellen blijft het recht van het organiserende team. Geef jouw intentie van deelname dus door, daar zit geen betalingsverplichting aan vast. Schrijf je in, twijfel je flink stuur dan minimaal een berichtje naar het organiserende team middels het contactformulier. We zien uit naar jullie inschrijvingen.